Dia Mundis Blogg

Välkommen till vår Blogg om Andlighet, Mysticism och Inre Alkemi.

Den heliga blå flamman: En aktivering av visdom, skydd och helande

Apr 20, 2024
Dia Mundi - Masters of Soul Transformation
Den heliga blå flamman: En aktivering av visdom, skydd och helande
19:24
 

Varm välkommen till en kanalisering där du och jag utforskar kraften och magin av den blå flamman, en symbol som bär på djup symbolik och representerar sanning, magi, skydd och rättvisa.

Den blå flamman representeras ofta av både den egyptiska visdomsläraren Thoth och den himmelska beskyddet hos Ärkeängel Mikael, båda dessa arbetar från den blå flammans sken.

Thoth: Han som ser allt och skriver livets bok
Thoth är inte bara en gud av skrift och visdom utan även av rättvisa och magi. Hans närvaro som den blå flamman bjuder in oss att fördjupa vår förståelse och att brygga kunskap med visdom. Thoth är en bärare av sanning och låter oss kika in i de gömda dimensionerna av universums egna minne. 

Ärkeängel Mikael: Beskyddare av det heliga ljuset
Ärkeängel Mikael är en av de kraftfullaste änglar vi kan åkalla när vi är rädda och söker beskydd. Han representerar en orubblig vilja och ett outsinligt mod. Mikael bär sanningens och beskyddets svärd, när vi än känner oss små och hjälplösa kan vi kalla på hans hjälp och vägledning.  

Den blå flamman: Ett ljus i mörkret
Den blå flamman är inte bara en symbol för andligt skydd; den är en kraftfull portal till självinsikt och inre frid. Dess himmelska eld brinner med en klarhet som renar våra tankar och stärker våra själar. I den blå flammans ljus kan vi hitta modet att möta våra rädslor, och kraften att övervinna inre och yttre utmaningar. Den lossar rädslans grepp och hjälper oss att förenas med det gudomliga ljuset och kärleken. 

En väv av gudomliga krafter
I denna symbios där Thoths visdom och Mikaels styrka möts i den renande blå flamman, bjuds vi in att släppa taget om de rädslor som stoppar vår förening med gudomligheten. 

Du är välkommen att lyssna på aktiveringen ovan för att ta del av den blå flammans kraft. Låt det vara en meditation som du kommer tillbaka till närhelst du behöver stöd, skydd och du längtar efter att få återförenas med ditt sanna jag. 

Med värme, Nathalie

Afrodite: Gudinnan av Kärlek, Lust och Skönhet

Jul 15, 2024

Hekate: Den Grekiska Gudinnan av Magi och Övergångar

Jul 08, 2024

Charge of The Goddess: En Bön till Gudinnan

Jul 07, 2024

Dia Mundi Bloggen

Vill du få vårt Nyhetsbrev?

 

Du är trygg med oss. Vi skickar bara ut ett nyhetsbrev i veckan.